Hemmahamn för Prydamari är Segel Sällskapet Gäddviken på Kvarnholmen i Nacka, ett centralt läge som är lätt att nå. Prydamari SWE 3149 är OIF:s egen IF-båt som köptes in våren 2014 för att underlätta för alla intresserade att segla IF-båt. Alla medlemmar i OIF kan mot en avgift låna båten för att kapp- eller cruisingsegla. Kanske vill du semestersegla i en IF men har ingen egen båt? Kanske vill du delta i en regatta i Stockholmstrakten men har lång transportsegling om du seglar din egen båt?

Prydamari har rustats till kappseglingsbåt med bra trimfunktioner och fin botten. Det blir enkelt för dig som har långt till tävlingar att vara med på tävlingar i Stockholm med omnejd. Du kan givetvis ta med egna segel, annars finns ett fullt fungerande tävlingsställ att tillgå. Båten är fullt semesterutrustad med kök, lanternor, ström, tampar, ankare mm.

PRISER hela säsongen (för ungdom under 21 år är hyran halverad:):
En tävlingsdag 500 kr, två tävlingsdagar 750 kr, SM-veckan 2000 kr.
En helg 750 kr.
En vecka 2500 kr.

Du bokar enklast via epost Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller telefon Fredrik Wigelius 0768307184. Det utgår en bokningsavgift och båten är bokad när bokningsavgiften är betald. Om du inte är medlem i IF-förbundet tillkommer medlemsavgift 250 kr/år. För veckouthyrning är bokningsavgiften 1000 kr. För helger och tävlingar är bokningsavgiften 500kr och SM 1000 kr. Fullständig betalning skall vara utförd före båten lämnar bryggan. Betalning sker till OIF:s plusgirokonto 508879-4.

>> Låneavgifter Prydamari 2017
>> Lånerutiner Prydamari

Prydamari är 2017 bokad: Lidingö runt, SM v27, v29, v30, v31. Övriga regattor o veckor är hon ledig...

I Segel Sällskapet Gäddviken har också fem andra kappseglande IF-båtar sin hemmahamn och vi träningsseglar tillsammans på Lilla Värtan, vattnet utanför Svindersviken (se tillfällen för detta i Aktivitetskalendern). Vi blandar besättning i båtarna för att utbyta erfarenheter och för att mindre erfarna seglare ska få möjlighet att lära sig av dem som har seglat mer. Om du vill vara med och träningssegla eller låna Pryda Mari  så kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och anmäl ditt intresse, ring Fredrik Wigelius eller någon annan i OIF´s styrelse.

Att segla IF är härligt! Här seglar Prydamarie midsommarafton 2015...{jcomments on}